Beperkt Co. van Tchang-cha Easchem,

 

Nadruk op Chemische en Nieuwe Materialen

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Changsha Easchem Co., Limited Fabrieksreis

 • lopende band

  Is de Materiële die Fabriek van de GaoShenzeldzame aarde, in 2001 wordt gevestigd, in Ganzhou wordt gevestigd, professioneel AANGAANDE uitsmelting en het scheiden van fabriek in China; De fabriek bezit volledig productiebeheersysteem, schone productietechnologie en het geavanceerde het testen materiaal aan waarborg in het verstrekken van de producten van de klanten stabiele en goede kwaliteit, de fabriek produceert de RE Oxyden 3000 ton gemiddeld per jaar, de belangrijkste producten met inbegrip van Yttriumoxyde, Ceriumoxyde, Praseodymium Oxyde, Erbium Oxyde, Scandium Oxyde, Lutetium Oxyde, Thulium Oxyde, Samariumoxyde, Ytterbiumoxyde, Terbium Oxyde, Holmium Oxyde, Lanthaanoxyde, Gadolinium Oxyde, Europium Oxyde, Neodymiumoxyde, Dysprosium-Oxyde.

  Fabriek:
  Changsha Easchem Co., Limited fabriek productielijn 0Changsha Easchem Co., Limited fabriek productielijn 1
  Kwaliteitscontrole:
  Changsha Easchem Co., Limited fabriek productielijn 2
  Pakket:
  Changsha Easchem Co., Limited fabriek productielijn 3
 • OEM / ODM

  OEM/ODM de projecten zijn Welkom

  Wij hebben de ervaring, het vermogen, en R&D-middelen om OEM/ODM-integratiesucces te maken! EASCHEM kan uw concepten en ideeën in haalbare verlichtingsoplossingen brengen. Wij werken met personen en bedrijven in alle stadia van routeontwerp en vervaardigen, van concept, in een hoogst geconcentreerde inspanning te beëindigen om de producten en de diensten van het de industrieniveau aan u te brengen.

  Zodra de klant ons van gedetailleerde specificaties voorziet, zullen wij hen van de totale kosten voor routeontwerp, prototyping, en kostenraming per eenheid meedelen alvorens het project begint. EASCHEM zal met klanten werken tot zij worden tevredengesteld en alle originele ontwerpvereisten worden voldaan aan, en het product presteert precies aan de verwachtingen van klanten. Van aangepast ontwerp en druk op producten en pakket aan aangepaste interne oplossingen voor producten.

  Om productbeschikbaarheid, EASCHEM te maximaliseren establishs een internationaal distributienetwerk. Ons inventariscontrole wereldwijd en volgend systeem coördineren inventaris onder onze die bureaus in China, de V.S., Europa, Japan en Korea worden gevestigd snelle levering elke keer te verzekeren. Wij handhaven stringente kwaliteitsnormen in onze productieprocessen, en verzekeren de producten door strenge kwaliteitscontroles in elk productiestadium gaan.


  OEM/ODM de dienststroom
  Changsha Easchem Co., Limited fabriek productielijn 0
  1. Nieuwe projectinitiatie
  Over al projectbespreking
  Bepaal nauwkeurige productspecificatie
  Citaat

  2. Onderzoek en Ontwerp
  Ontwerp en ontwikkeling van prototype op R&D-centrum
  Steekproef volledig operationeel meetapparaat

  3. Productie
  Partij productie bij ISO en TUV verklaarde fabriek
  Productieassemblage

  4. Kwaliteitscontrole/Verzekering
  Test door kwaliteitsborginglaboratorium
  Verbrandingstests en volledig operationele test van elk vervaardigd punt

  5. De dienst en steun
  De logistische diensten
  Naverkoopsteun

 • R & D

  EASCHEM is betrouwbare bronpartner voor uw essentiële chemische R&D, QC en productieproducten en diensten. Onze uitgebreide die ervaring, aan uw specifiek de industriewerkschema wordt aangepast, levert betrouwbare reproduceerbaarheid en verenigbare prestaties, en staat u toe productiever om in uw dagelijkse R&D-activiteiten te zijn.

  Ons gekenmerkt werkschema concentreert zich op een volledige waaier van betrouwbare producten en de diensten voor uw chemische laboratoria van R&D en QC; wij voorzien u van veilige, duurzame en krachtige producten en de diensten om uw onderzoek en ontwikkelingswerk te steunen.

  Sourcing de producten van veelvoudige leveranciers kunnen moeilijk en tijdrovend zijn. Wij begrijpen de uitdaging u leveranciersprestaties en risicobeheer onder ogen ziet verbeteren en de hulpmiddelen en de bedrijfsoplossingen hebben op zijn plaats om u te helpen uw het kopen proces optimaliseren en stroomlijnen.

  Changsha Easchem Co., Limited fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Changsha Easchem Co., Limited

Fax: 86-731-89748861

Direct Stuur uw aanvraag naar ons