Beperkt Co. van Tchang-cha Easchem,

 

Nadruk op Chemische en Nieuwe Materialen

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Changsha Easchem Co., Limited

Changsha Easchem Co., Limited

1
Changsha Easchem Co., Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken : EASCHEM
Jaarlijkse omzet : 500-1000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

Tchang-cha Easchem is een privé bedrijf reregistered van Easchem Internationaal in 2013, zijn wij het bedrijf met de droom voor omhoog het oprichten van Groot Chemisch Gegevensplatform, het bestuderen van grenstechnologieën, het onderzoeken van afzetmogelijkheid, het ontwikkelen van innovatieve producten en het verlenen van de ideale dienst aan cliënten op chemisch en nieuw materieel gebied.
Momenteel, nemen wij hoofdzakelijk in chemisch en nieuw materiaal export&import, binnenlandse opslag en distributie in dienst. Wij concentreren ons op de de marktuitdagingen en behoeften, maken volledig gebruik van voordelige middelen en de zelf brede internationale bedrijfsperspectieven, verlenen goede kwaliteitsproducten, de diensten en oplossingen in binnen- en buitenland voor onze cliënten; Wij hebben zakelijke relatie op lange termijn met hoofdleveranciers en cliënten als of gekwalificeerde verkoopagent of sourcing partner in China en andere landen zoals Japan, Korea, India, Europa, de V.S., Brazilië enz. gevestigd.
Wij heten samen oprecht vrienden van welkom wereldwijd, werken die raakvlak voor zaken te vinden op gelijkheid, wederzijdse voordelen en eerbied worden gebaseerd.

China Changsha Easchem Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Contactgegevens
Changsha Easchem Co., Limited

Fax: 86-731-89748861

Direct Stuur uw aanvraag naar ons