Beperkt Co. van Tchang-cha Easchem,

 

Nadruk op Chemische en Nieuwe Materialen

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Changsha Easchem Co., Limited Kwaliteitscontrole

Profiel QC

EASCHEM hangt altijd eerst het principe van de Dienst aan, Belangrijkste Kwaliteit; wij hebben strikte inspectie en kwaliteitscontroleverordeningen voor eigen geproduceerde producten. EASCHEM begaat aan de carrière en is de oorzaak van elke cliënt en consument.
Het QC Ministerie van elke groepsfabrikant controleert het gehele proces van productie en het statuut van sub-pakket in de fabriek, controleert de kwaliteit strikt van de producten.
(1) bepalend een jaarlijkse (of driemaandelijks, maandelijks) kwaliteitsdoelstelling, kwantificeer de index en verzamel de specifieke het uitvoeren situatie.
(2) volgens AQL-norm, om de gebrekkige referentiewaarde streng te berekenen en statica op kwaliteit in alle verbindingen te verzamelen zoals het kopen van gekwalificeerd tarief, éénmalig off-line gekwalificeerd tarief van het producerende proces, kwalificeerde het gekwalificeerde tarief van gebeëindigde goedereninspectie, tarief van verzendingsinspectie.
Vóór elke levering, zouden wij de volgende het inspecteren processen doen: pakhuis-in inspectie en bemonsteringsinspectie van goederen van reagerend het mengen zich materiaal, alle-proces verbleef het toezicht op het producerende proces door onze kwaliteitscontroleur (QC) in de fabriek, bemonsterend de goederen bij sub-pakketplaats volgens AQL-norm, ondertussen verzendend naar SGS bij de vraag van cliënten voor tweede inspectie en analyse, definitief uitgevend overeenkomstig inspectierapport. Aldus, waarborgt het gehele inspectieproces de betrouwbaarheid van productkwaliteit. Wij zijn verantwoordelijk voor het behandelen van de klachten van onze klanten en het coördineren van herwerking om elke tevreden klant ervoor te zorgen.
3. om eender welke schade van de goederen tijdens verzending te vermijden, zullen de pakhuiscontroleurs hen in het pakhuis vóór de verzonden producten opnieuw onderzoeken. Verzamelend de steekproef en registreer de relevante informatie en voorleggend aan QC vertrek voor tweede test aangaande de stabiliteit van fysiek en chemisch bezit. De goederen kunnen slechts na het overgaan van het onderzoek worden geleverd.

Contactgegevens
Changsha Easchem Co., Limited

Fax: 86-731-89748861

Direct Stuur uw aanvraag naar ons