Beperkt Co. van Tchang-cha Easchem,

 

Nadruk op Chemische en Nieuwe Materialen

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOxyde Nanoparticles

Cas 7440-02-0 het Nikkel Natte Nanopowder van Oxydenanoparticles als Hoog rendementkatalysator

Cas 7440-02-0 het Nikkel Natte Nanopowder van Oxydenanoparticles als Hoog rendementkatalysator

Cas 7440-02-0 Oxide Nanoparticles Nickel Wet Nanopowder As High Efficiency Catalyst
Cas 7440-02-0 Oxide Nanoparticles Nickel Wet Nanopowder As High Efficiency Catalyst Cas 7440-02-0 Oxide Nanoparticles Nickel Wet Nanopowder As High Efficiency Catalyst Cas 7440-02-0 Oxide Nanoparticles Nickel Wet Nanopowder As High Efficiency Catalyst

Grote Afbeelding :  Cas 7440-02-0 het Nikkel Natte Nanopowder van Oxydenanoparticles als Hoog rendementkatalysator Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan China
Merknaam: EASCHEM
Certificering: ISO
Modelnummer: eerste rang

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 kg-Zak, 25KG-trommel
Levertijd: 7 tot 15 dagen
Betalingscondities: Western Union, T/T, bevestigingsbrief
Levering vermogen: 200kgs/month
Gedetailleerde productomschrijving
Zuiverheid: 99.9% De grootte van het deeltje: 20nm
CAS NR: 7440-02-0 Moleculaire Formule: Ni
Andere Cas Nr.: 8049-31-8 Dichtheid: 6.97
Hoog licht:

caesium tungstate

,

koperoxyde nanoparticles

Cas 7440-02-0 Nikkel natte Nanopowder 99,9% Grootte 20 NM als hoog rendementkatalysator
 

Het GEBRUIK van nano-nikkel poedert zich:
1, krachtige elektrodenmaterialen: als de verandering van het het nikkelpoeder van de micronrang van nano-gerangschikt nikkelpoeder, en de extra aangewezen technologie, om een reusachtige oppervlakte van de elektrode te creëren, de specifieke oppervlakte van de participatie in het hydridereactie van het nikkelmetaal zeer zijn gestegen, maakt dit de de machtsverhoging van de nimhbatterij meerdere keren, verbeter zeer de efficiency van het laden en het lossen.
 
2, hoog rendementkatalysator: wegens de reusachtige oppervlakte en het hoogst actieve, nano nikkelpoeder met een sterk katalytisch effect, die nanometernikkel in plaats van conventioneel nikkel gebruiken kan het poeder de efficiency van katalytisch zeer verbeteren, kan voor organische hydrogenering worden gebruikt. De kosten van automobiele uitlaatbehandeling worden zeer gedrukt door het edele metalenplatina en rhodium te vervangen.
: 3, het magnetische nano nikkel en zijn legeringspoeder met uitstekende prestaties, productie van magnetisch kunnen wijd in het verzegelen bevochtiging, medische apparaten en instrumenten, de correcte regelgeving van hifisprekers, mechanische controle, enz. worden gebruikt.
 
4. Geleidende dunne modder: de elektronische dunne modder wordt wijd gebruikt in bedrading, verpakking en verbinding in de de micro-elektronicaindustrie en spelen een belangrijke rol in miniaturisatie van micro-electronische apparaten. De prestaties van elektronische die dunne modder van het poeder van het nano-schaalnikkel zijn worden gemaakt superieur, wat voordelig is lijn verder om te zuiveren. Het wordt wijd gebruikt in MLCC.
 
5, geactiveerde sinterende additieven: nano poeder toe te schrijven aan grote oppervlakte en het aandeel oppervlakteatomen, zodat heeft een hogere energiestaat, bij lage temperatuur heeft sterke capaciteit van het sinteren is efficiënte sinterende additieven, kan de poedermetallurgie het sinteren temperatuur en de ceramische producten op hoge temperatuur, zoals kleefstof voor diamant en ceramisch scherp hulpmiddel zeer verminderen.
 
6. De oppervlakte van de niet-metalen geleidende deklaagverwerking: omdat er hoge activering op de oppervlakte van nanometernikkel is, in de anaërobe omstandigheden kan binnen onder de poederdeklaag op het smeltpunt van de temperatuurverhoging van artefacten anti-oxyderend, elektrogeleidingsvermogen, corrosieweerstand zijn, etc.
 
7. De magnetische opnamematerialen, kunnen hoge prestaties veroorzaken de magnetische die opnamematerialen, met nano nikkel en ander die metaalpoeder worden gemengd van magnetische opnamematerialen wordt gemaakt, de band en de zachte de dichtheidsverhoging van de harde schijfopname kunnen maken meerdere keren, en de trouw van hun prestaties kunnen beduidend verbeteren.
 
8. De additieven van de hoog rendementbrandstof: de toevoeging van nano-nikkelpoeder aan het vaste brandstofdrijfgas van de raket kan de verbrandingshitte en de verbrandingsefficiency van de brandstof zeer verbeteren en de verbrandingsstabiliteit verbeteren.
 
9. Brandstofcellen: het nano-nikkel is momenteel een onvervangbare katalysator in brandstofcellen voor diverse brandstofcellen (PEM, SOFC, DMFC). Het gebruik van nano-nikkel als katalysator van de brandstofcel kan het dure metaalplatina vervangen, dat de kosten kan zeer drukken van brandstofcel productie. Het poeder van het Nanometernikkel met aangewezen technologie wordt gecombineerd kan worden gebruikt om elektrode met groot oppervlakte en gat te produceren dat. Dergelijke materialen van de hoge prestatieselektrode kunnen de lossingsefficiency zeer verbeteren. Het is een belangrijk en onontbeerlijk materiaal voor het maken van de cel van de waterstofbrandstof. De brandstofcellen kunnen in militaire operaties, gebiedsverrichtingen, eilanden en andere stabiele voeding worden gebruikt. In de groene milieuvriendelijke vervoershulpmiddelen, hebben de communautaire energie, het huishouden en de bouwvoeding, het verwarmen en ander toepassingen zeer grote vooruitzichten.
 
10. Heimelijkheidsmateriaal: het wordt gebruikt voor materieel en elektromagnetisch de beveiligingsmateriaal van de radarheimelijkheid in militair door de elektromagnetische eigenschappen van nano nikkelpoeder te gebruiken.
11. Smerend materiaal: nano nikkelpoeder aan smeerolie wordt toegevoegd kan wrijving verminderen en de wrijvingoppervlakte herstellen die.


Certificaat van Analyse
 

PUNTSPECIFICATIESTESTresultaten
VerschijningZwarte bijna SpherialPowderBen in overeenstemming
Analyse van Ni (%, Min)99.9 
Onzuiverheden (Maximum %,)
C0,02Ben in overeenstemming
Ca0,015Ben in overeenstemming
Co0,038Ben in overeenstemming
Cu0,018Ben in overeenstemming
Fe0,026Ben in overeenstemming
Mg0,004Ben in overeenstemming
Mn0,01Ben in overeenstemming
Pb0,002Ben in overeenstemming
S0,003Ben in overeenstemming
Si0,045Ben in overeenstemming
Zn0,002Ben in overeenstemming
 
Neem het gemiddelde Deeltjes van Grootte20nmBen in overeenstemming

 
Cas 7440-02-0 het Nikkel Natte Nanopowder van Oxydenanoparticles als Hoog rendementkatalysator 0
 

Inleiding van ons

Tchang-cha Easchem, hulp aan het Industriële Bedrijf van Easchem (EASCHEM als abbrevation) wordt, gevestigd in de provincie van de stadshunan van Tchang-cha, het Centrumgebied van China met overvloedige natuurlijke rijkdommen van Lood, Zink, Tellurium, Antimonium en Mangaanmijnmaterialen.

Wij zijn het bedrijf die hoofdzakelijk in import&exportzaken, binnenlandse chemische distributie & opslag onder Groep behandelen. Onze opdracht concentreert zich op de marktuitdagingen en behoeften van onze klanten, die goede kwaliteitsproducten, de diensten en oplossingen verlenen om maximumwaarden constant tot stand te brengen. Wij maken volledig gebruik van de lokale en voordelige middelen van de Groep en zelf brede internationale bedrijfsperspectieven, bestaand met inspanningen in het verstrekken van goede handel en in binnen- en buitenland het verdelen van de diensten aan klanten; Wij hebben zakelijke relaties op lange termijn met hoofdleveranciers en cliënten als of gekwalificeerde verkoopagent of sourcing partner in China en veel andere landen zoals Japan, Korea, India, Europa, de V.S., Brazilië enz. gevestigd.

Wij heten samen oprecht vrienden van welkom wereldwijd, werken die raakvlak voor zaken te vinden op gelijkheid, wederzijds respect en voordelen worden gebaseerd.

Onze Diensten
 

De reden voor u om EASCHEM te kiezen:
1, onder TOP 100 Chemische Op de markt brengende Ondernemingen in China
2, Volledige productie-installaties voor Zeldzame aarde, Installatieuittreksel en Elektronische Chemische producten
3, Verkoop aan meer dan 80 landen
4, meer dan 500 producten met concurrerende prijs
5, Goede Kwaliteitsproducten, die de Industrienorm naleven.
6,50Grams aan 1KGs-steekproef, 1--5mt LCL, FCL, Lang Contract, Jaarcontract
7, ISO verklaarde 9001-9002
 

FAQ

1. Wat is uw betalingstermijnen?
T/T ADVERTENTIE of Onherroepelijke L/C.
2. Wat is uw levertijd?
Gewoonlijk zullen wij de verzending binnen 7 tot 15 dagen schikken.
3. Hoe ongeveer de verpakking?
Gewoonlijk verstrekken wij de verpakking als 50 kg-Ijzertrommel of Document Trommel, als u speciale vereisten op hen hebt, zullen wij volgens u.
4. Hoe ongeveer de geldigheid van de producten?
Volgens de producten gaf tot u opdracht.
5. Welke documenten die u hebt verstrekt?
Gewoonlijk, verstrekken wij Commerical-Rekening, Verpakkingslijst, Rekening van lading, COA, en Oorsprongscertificaat. Als uw markten om het even welke speciale vereisten hebben, weet het.
6. Wat laadt haven?
Gewoonlijk is Shanghai, Ningbo, Guangzhou of Shenzhen.

Contactgegevens
Changsha Easchem Co., Limited

Contactpersoon: andrew.liao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons